USA-ban született, ma Londonban élő író, kritikus. A CHAOS WALKING ifjúsági  könyvtrilógiával vált világhírű szerzővé, amelyet szinte valamennyi nyelvre lefordítottak és számos díjat elnyert. A Siobhan Dowd alapötlete alapján írt A Monster Calls regényét a kritikák egyöntetűen a legnagyobb elismeréssel illetik.
www.patrickness.com

 
 
 Réges-régen, 1937-ben születtem. Gyerekkorom egyetlen hosszú játék volt, és abban reménykedtem, hogy sose lesz vége. Amikor pályát kellett választanom, nem tudtam, mitévő legyek. Annyi minden érdekelt! Sok mindent ki is próbáltam - ám a sors elterelt a tévutakról, s egy különös lehetőséget adott: a könyvkészítést. Kitalálom, megírom, megrajzolom - kell-e ennél jobb játék? Szerencsére a gyerekek jól fogadták a könyveimet - s ezzel eldőlt a sorsom.
                                                                                   Marék Veronika www.marekveronika.hu
 
 
 
 
 1970-ben született, zeneszerző, számos színházi és filmes produkció zenei vezetője, szerzője, egyetemi oktató. Népszerűségét a gyermekek között többek között a Trapiti, Pán Péter, Bogármese, Gulliver a törpék országában című mese musicalekkel érte el. Hamarosan kapható Marék Veronikával közösen alkotott Boribon és Annipanni  lemeze.
www.zsofiataller.hu
 Richly Zsolt animációsfilmek alkotójaként vált népszerűvé, de grafikusként is elismert. Televíziós sorozatok, egész estés TV- és mozifilmek, gyermeknek készülő produkciók egész sora kötődik nevéhez, melyek a világ számos országában kerültek televíziós és mozi forgalmazásba, és idehaza generációk nőttek fel a Kockásfülű nyúl, vagy a Kíváncsi Fáncsi kalandjain.
 
Előző12345Következő
ADATVÉDELEM VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK KAPCSOLAT LINKEK
Copyright © 2010 - Vivandra - All rights reserved.